Maunsell Road, North Somerset

£136,950 Reduced
2 1 2


Share:

Property Summary

With easy access to transport links Cooke & Co are delighted to offer for sale this two bedroom second floor apartment. The property is situated on the outskirts of Weston Village and briefly comprises of two bedrooms, open plan living area, bathroom, master en-suite, a balcony area, a spacious garage and allocated parking. Further benefits include gas central heating and double glazing. The property is offered to the market with no onward chain.

Energy Performance Certificate

EPC Graph for Maunsell Road, North Somerset

Property Description

Entrance

Entrance

communal entrance via security entry system, into communal hallway. Stairs rising to:

Main entrance

Door giving access into hallway. Radiator, entry phone. Airing cupboard housing boiler and shelving.

Lounge

18' 10" x 10' 6" (5.74m x 3.20m)
French doors to balcony. Double glazed window to rear. Radiator. TV Aerial point. Open plan to:

Kitchen

8' x 7' 6" (2.44m x 2.29m)
Double glazed window to rear. Fitted kitchen comprising wall and base units with roll top work surfaces over and partial tiling to splash backs. Stainless steel sink and drainer unit with mixer taps over. Built in Gas oven and hob with extractor hood over. Integrated Fridge freezer, dishwasher and washing machine.

Bedroom 1

10' 1" x 9' 11" (3.08m x 3.01m)
Double glazed windows to front. Built in double wardrobes. TV aerial point. Door to en-suite

En-suite Shower Room

Three piece suite comprising shower cubicle housing shower with partial tiling to splash backs, low level WC, pedestal wash hand basin. Radiator. Extractor fan, shaver point.

Bedroom 2

10' 5" x 8' 4" (3.17m x 2.55m)
Double glazed window to front. Built in wardrobe. Radiator.

Bathroom

Double glazed window to side elevation. Three piece suite comprising panelled bath with tiling to splash backs, Low level WC, pedestal wash hand basin. Extractor fan, shaver point. Radiator.

Garage

27' 7" x 10' 4" (8.41m x 3.15m)
With up and over door, widening at the end to allow extra storage room, currently being used as a bin storage area.