Friar Avenue, North Somerset

£222,950 For Sale
2 2 1


Share:

Property Summary

Cooke & Co would like to offer to the market this very well presented and versatile semi detached bungalow situated in a Cul-de-Sac on Worle hillside.

The property briefly comprises of entrance hall, Lounge, Kitchen, bathroom, master bedroom and bed 2 currently used as a dining room and cloakroom.

Outside there are front and rear gardens and a driveway with car port leading to a workshop / storage room.

Viewing is highly recommended of this property.

Floorplans

Floorplan for Friar Avenue, North Somerset

Energy Performance Certificate

EPC Graph for Friar Avenue, North Somerset

Property Description

Ground Floor

Entrance Hall

Part glazed upvc front door into entrance hall, radiator, door to kitchen, archway into the

Lounge

17' 11" x 11' 5" (5.45m x 3.48m) Double glazed floor to ceiling window to the front, 2 x radiators, coving, TV point door to

Inner Hall

Doors leading to

Master Bedroom

11' 11" x 11' 5" (3.63m x 3.48m) Double glazed window to the rear, radiator.

Bedroom 2 / Dining room

16' 6" x 8' 5" (5.02m x 2.56m) Bedroom 2 currently used as a dining room, radiator, double window and door leading out to the rear garden, door into

Bathroom

Obscure window to side, floor to ceiling white tiled walls, tiled floor, white bathroom suite comprising of low level w/c, pedestal wash hand basin, panelled bath with shower over, loft access.

Cloakroom

enclosed cloakroom with w/c

Kitchen

10' 11" x 8' 4" (3.32m x 2.54m) Range of wall & base units, built in cupboard housing water tank & wall mounted boiler, sink unit, double glazed window to front, space for fridge / freezer, space for gas cooker with extractor hood over. part tiled walls.

Outside

Front Garden

Mainly chippings with hardstanding for addition cars, driveway leading to the front door.

Rear Garden

Enclosed rear garden range of plants & shrubs, mainly laid to patio slabs, outside tap.

Workshop

Not measure, versatile area which is currently being used as a workshop and storage area with upvc door to the front and rear gardens, light and power.